Pàgina enrere
     
Sellent.Cat_logo   Retorn a la pàg. pral.
x Un Nou Sellent
 

L a   P l a n a   d e l   J o v e n t   d e   S e l l e n t

Avançar pàgina
Introducció:          
 

A aquesta plana volem reflexionar en el què hem d'aconseguir perquè 'Un Nou Sellent' sigui possible. Partint de reconèixer les coses que ens sobren i les què mos falten, proposant vies d'avançament, analitzant cada proposta en els seus pros i els seus contres i confiem que el resultat final sigui actuar en conseqüència. En un país tant conservador sabem que no serà gens fàcil pretendre canvis, però, com deia aquell 'Capità Enciam', Tortell Poltrona, petits canvis fan grans coses.

El focus a qui va dirigida la plana és, per raons obvies, la joventut; perquè sigui quin sigui el futur de Sellent, el futur serà seu i dels seus hereus i així com nosaltres podem ajudar-los a preparar el camí, ells també poden aprendre-ho per després ensenyar-ho als seus.

Per saber cap a on hem d'anar, cal conèixer i reflexionar d'on venim, cal saber qui som en vers la resta de l'univers més llunyà i l'entorn més proper, convé intentar descobrir quin és el nostre objectiu i fins on podem arribar i llavors, decidir quines coses hem de fer, com fer-les i treballar per a elles.     Som-hi?

     
             
  Quin Sellent volem? Jove! digues què en penses

Tots, envieu-ho tot a : x19sellent@sellent.cat

     
 

i tu, com te l'imagines?

La teva opinió importa

     
         
  --   Moto Crossers  
         
Pàgina enrere Al cap d'amunt Avançar Pàgina